Geodesinytt 2017

Ved Erik Karlsen
Oppdatert: (21.12.2017)

 

Norgeodesi takker våre kunder og samarbeidspartnere for et strålende samarbeid i 2017!

 2017 har gitt oss store nyheter og trender i bransjen. Vi oppsummerer noen høydepunkter:

SX10 Skanning Totalstasjon er levert til mange brukere, og vi har fått utrolig gode tilbakemeldinger. Den mest innovative totalstasjonen med ekstreme egenskaper som presisjonsskanning opptil 600 meter. Datafangst med punktskyer og bilder gjort enklere. En ny måte å måle på, alt styrt av en Tablet og videostyring med toppklasse kameraoptikk.

TX8 3D skanner i oppgradert versjon med markedets raskeste HDR bildeinnsamling. TX8 leverer sylskarpe punktskyer opptil 120/340 meter.

Nye dataflytløsninger med blant annet egenskapsdata på SOSI/GML fra målebok og Trimble Business Center.

GNSS og nettbrettløsninger med Apper og 3.parts programmer. Nytt marked for brukere som trenger nøyaktig GNSS, uten landmålingsfunksjoner, som vil fange GIS data direkte i egne fagsystemer.

Nye målebøker og feltprogrammer på Android; Trimble Penmap, MM50 android målebokSpectra Survey Mobile, Terraflex  m.fl. Tilpasset enklere landmåling og GIS 

Trimble Catalyst – Abonnementsbasert GNSS på mobil og nettbrett. Centimeter GNSS med lav investeringskostnad for de som ikke måler hver dag. En av de mest innovative produktene i 2017.

NorKonf 2017 i januar på Holmen Fjordhotell – brukerkonferanse med mange gode foredrag og interessante prosjekteksempler med bruk av Trimble utstyr og programvare.

Trimble Express 2017 – Reisende fagseminar i Nord-Norge med fokus på nye løsninger.

Mulighetene er mange med nye produkter. Vi står fortsatt klare for å finne løsningen som passer dine behov best.

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet i 2018!

God jul og godt nytt år fra oss i Norgeodesi!