Geodesinytt Mars 2019

Ved Snorre Randen

Oppdatert: (22.03.2019)

 

Trimble og Spectra mottakere er kompatible med Android

Våren nærmer seg og sesongen for innsamling av stedfestet informasjon starter for alvor. De fleste av våre kunder gjør dette med feltprogrammet Trimble Access, men visste du at mange av våre GNSS mottakere også kan brukes sammen med din Android telefon? Vi leverer flere Android baserte feltprogrammer og flere av våre mottagere kan også brukes mot 3. parts apper.

 

Spectra Survey Mobile for Android

Spectra Precision feltprogramvare, Survey Mobile, har effektive og nyttige funksjoner for innmåling og utsetting for centimeters nøyaktigeht for bruk mot SP20, SP60 og SP80 GNSS RTK mottakere. "Trimble MapView" gir deg bakgrunnskart for enklere orientering og det finnes mulighet for import av kodelister. Import/eksport muligheter til standard formater. Dataene er også integrert med Trimble Business Center, Gemini m.m. ved bruk av JobXML formatet.

 

Android gir økt fleksibilitet i mange situasjoner

Mange bransjer har behov for stedfestet informasjon i sin hverdag. Det kan være alt fra formannen på byggeplassen til arkeologen som klassifiserer oldtidsminner. For mange av disse kan en GNSS rover koblet opp mot et nettbrett eller en mobil være den beste og enkleste løsningen. Det de har felles er at de trenger data de kan stole på og en effektiv måte å samle de inn på. 

 

Våre mest populære mottakere med støtte for Android

Trimble R2 - 220kanaler, GPS/GLANASS/Galileo/Beidou, RTK/10CM

SP20 - håndholdt prisgunstig Android rover for stikking og dokumentasjon

SP60 - Z-Blade teknologi, GPS/GLANASS/Galileo/Beidou, RTK/7CM

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om deres android muligheter!