Skip to content

Nyhet! Trimble SX12 Skanning totalstasjon

Med nye Trimble SX12 går Trimble videre i utviklingen og har nå en komplett totalstasjon for alle forhold. Med ny, grønn og fokuserbar laserpeker, samt nytt kamerasystem får man en kraftig oppgradering av SX10. 

SX12 er Trimbles nyeste og mest avanserte skanning totalstasjon. Med markedets minste laserstråle (3 mm på 50 meter), som i tillegg er fokuserbar har man nå bedre muligheter enn noen gang til å sette ut og måle inn detaljpunkt. At laserpekeren også er grønn gjør at den er mye mer synlig i dagslys. Det er også verdt å nevne at laserpekeren er i laserklasse 1, som gjør at den er trygg for synet.

SX12 har også fått oppdatert kamerasystemet, som gjør arbeidshverdagen til landmåleren enklere. Med bedre kamera, kraftigere zoom og større synsfelt, får man nå enda bedre bilder ut fra totalstasjonen.

I forbindelse med lanseringen av Trimble SX12, har også feltprogrammet Trimble Access blitt oppdatert med nye funksjoner. Man kan nå sette en minimum eller maksimum distanse for skanpunkt med SX10/12, noe som reduserer mengde data samlet inn. Nytt er også at man kan ta panoramabilder med telekameraet. Fjernstyring av instrumentet har fått en ny funksjon med at man kan bruke det som en dynamisk joystick.

Høres dette spennende ut? Kontakt oss for en demo eller mer info

Kontakt