Skip to content

Autorisert partner av Trimble og Spectra

Norgeodesi AS er et selvstendig aksjeselskap der aksjene eies 100 % av Normann Olsen Holding AS. Norgeodesi AS opereres via 17 årsverk fordelt på 4 avdelinger; salg av geodesiutstyr, service på geodesiutstyr og salg/service av laserutstyr, i tillegg til administrasjon. Norgeodesi AS er eneleverandør av Trimble GPS og totalstasjoner (tidligere Geodimeter), Spectra PresicionTrimble 3D laserskannere og Trimble sitt GIS program.

Norgeodesi AS ivaretar salg, service, support og opplæring på disse produktene i Norge. Vi har en sunn økonomi som sikrer at vi vil være en betydelig aktør i markedet i fremtiden. I dag har vi hovedkontoret på Vøyenenga i Bærum, og avdelingskontor i Kløfta ved Gardermoen, i Trondheim og Bergen. I tillegg har vi salg av lasere fra Normann Olsen sin avdeling i Bergen, Trondheim og i Sandnes.

Trimble er verdens ledende produsent av utstyr innen geodesi og er teknologisk markedsledende. Trimble ble startet i 1978 og har ca. 6500 ansatte. Trimble produserer GPS-utstyr og totalstasjoner til bruk i mange forskjellige markedsområder. Trimble er spesielt kjent for kvalitet og robuste løsninger.

Norgeodesi AS tar personvern på alvor og har integrert ny personvernlov GDPR i virksomheten.

Karriere

Totalstasjon, GPS og målebøker

Norgeodesi AS er en ledende leverandør av anerkjente, solide og innovative produkter, programvare og systemer for posisjonering. Vårt viktigste leveringskriterie er beste mulige service og support til våre brukere, og faglig bistand ved valg av riktig utstyr. Norgeodesi AS er kjent for å ha et trivelig og utviklende arbeidsmiljø.

Norgeodesi AS omfatter 4 avdelinger:

– Salg av geodesi utstyr.

Service og support på geodesi utstyr og systemer.

– Salg, service og support på lasere.

– Administrasjon.

Vi er leverandør i Norge av TrimbleSpectra Precision og SECO produkter. Produktspekteret og tjenester omfatter bl.a: