Skip to content

Om oss

Norgeodesi AS er et selvstendig aksjeselskap der aksjene eies 100 % av NOM Holding AS. Norgeodesi AS opereres via 19 årsverk fordelt på 4 avdelinger; salg av geodesiutstyr, service på geodesiutstyr og salg/service av laserutstyr, i tillegg til administrasjon. Norgeodesi AS leverer Trimble posisjoneringsutstyr, Spectra GNSS, Trimble programvare, Spectra Bygg- og anleggslasere og VRSnow posisjonstjeneste.

Norgeodesi AS ivaretar salg, service, support og opplæring på disse produktene i Norge. Vi har en sunn økonomi som sikrer at vi vil være en betydelig aktør i markedet i fremtiden. I dag har vi hovedkontoret på Vøyenenga i Bærum, og avdelingskontor påi Kløfta ved Gardermoen og i Bergen.

Trimble er verdens ledende produsent av utstyr innen geodesi og er teknologisk markedsledende. Trimble ble startet i 1978 og har ca. 12 000 ansatte. Trimble produserer GNSS-utstyr og totalstasjoner til bruk i mange forskjellige markedsområder. Trimble er spesielt kjent for holdbare og robuste løsninger.

Norgeodesi AS tar personvern på alvor og har integrert ny personvernlov GDPR i virksomheten.

Behandling av personopplysninger i Norgeodesi AS

Karriere

Totalstasjon, GPS og målebøker

Norgeodesi AS er en ledende leverandør av anerkjente, solide og innovative produkter, programvare og systemer for posisjonering. Vårt viktigste leveringskriterie er beste mulige service og support til våre brukere, og faglig bistand ved valg av riktig utstyr. Norgeodesi AS er kjent for å ha et trivelig og utviklende arbeidsmiljø.

Norgeodesi AS omfatter 4 avdelinger:

– Salg av geodesi utstyr.

Service og support på geodesi utstyr og systemer.

– Salg, service og support på lasere.

– Administrasjon.

Vi er leverandør i Norge av TrimbleSpectra Precision og SECO produkter. Produktspekteret og tjenester omfatter bl.a: