Skip to content

Nyheter

God sommer fra oss i Norgeodesi

Hovedkontoret på Vøyenenga er bemannet i hele sommer mht. om det er behov for service, support eller kjøp av tilbehør og utstyr.
Les mer »

Nyhet! Trimble R980

Trimble R980 er vår nye toppmodell, videreutviklet fra R12i. I tillegg til alle de suverene funksjonene til R12i har R980 internt 4G modem og utvidet minnekapasitet.
Les mer »

Webinar – Nyheter i Trimble Access 2024.00

Nyeste versjon av Trimble Access har mange spennende nyheter! Meld deg på vårt webinar som vi holder onsdag 19. juni kl 14-15 for å
Les mer »

Stor innbyttekampanje på lasere fra Spectra Precision

Vi gir deg 12.000,- i innbytte for din gamle laser ved kjøp av ny Spectra Precision laser.
Les mer »

Finn dine produkter

Norgeodesi AS har lang historie som leverandør av Trimble oppmålingsutstyr der vi holder service og support høyt. Vi leverer i dag utstyr til kommunal og offentlig sektor, bygg og anlegg, industri, oppmålings firma, konsulenter og utbyggingsselskaper.

Spectra Precision produserer topp kvalitets utstyr der robuste og driftssikre instrumenter er viktig. Kostnadene holdes nede og produktene skal til enhver tid være konkurransedyktige på pris.

Tilbehør

Tilbehørende produkter til dine Trimble og Spectra produkt. God service og support er nødvendig for at du skal ha en effektiv arbeidsdag. Derfor har vi et rikt sortiment av reservedeler og tilbehør på lager for rask levering.

Catalyst | SiteVision

Cm-nøyaktig GNSS “on-demand” til din mobile enhet Trimble Catalyst er en revolusjonerende teknologi som forvandler telefonen din til en profesjonell GNSS-mottaker.


SiteVision er et brukervennlig Augmented Reality-system som tar 3D-modellen med ut fra kontoret og viser den i felt med nøyaktig plassering og størrelse.

Autorisert Trimble og Spectra leverandør i Norge

Norgeodesi er leverandør av Trimble GPS/GNSS, Totalstasjoner, Mobil GIS, 3D laserskannere, 4D Monitorering, Fotogrammetri og øvrig programvare og teknologi innen geodesi/GIS. Vi er også Master dealer for Spectra Precision lasere og den nye landmålingsporteføljen med GPS/GNSS og totalstasjoner, samt SECO tilbehør til oppmåling. Alle er divisjoner eller selskaper i Trimble.

Norgeodesi ivaretar salg, service, support og opplæring på disse produktene i Norge. Vi har en sunn økonomi som sikrer at vi vil være en betydelig aktør i markedet i
fremtiden.

Trimble er verdens ledende produsent av posisjoneringsutstyr, og er teknologisk
markedsledende. Trimble ble etablert i 1978 og innehar over 1800 patenter. Trimble
produserer robust posisjoneringsutstyr til bruk i mange forskjellige markedsområder.