Skip to content

Nyheter

Nyhet! TDC6 Målebok

Trimble har lansert en ny lett og portabel målebok på 6,3 tommer.TDC6 har også støtte for 5G nettverk og er dermed klar for fremtiden.
Les mer »

Webinarplan for Trimble Business Center

Vi lanserer flere gratis webinarer i Trimble Business Center og Trimble Realworks. Hensikten er at dere skal få en introduksjon til ulike områder i
Les mer »

Nyhet! Trimble MX90 mobile mapping

Trimble MX90 er den nye toppmodellen innen Mobile Mapping med de beste sensorene innen LIDAR, IMU, GNSS og kamera. Med MX90 får du en ekstremt
Les mer »

Skanningsfunksjon med Trimble SiteVision

Flere nyheter i siste oppdatering på Trimble SiteVision. Blant annet laserskanningsfunksjon og støtte mot Trimble TDC6.
Les mer »

Finn dine produkter

Norgeodesi AS har lang historie som leverandør av Trimble oppmålingsutstyr der vi holder service og support høyt. Vi leverer i dag utstyr til kommunal og offentlig sektor, bygg og anlegg, industri, oppmålings firma, konsulenter og utbyggingsselskaper.

Spectra Precision produserer topp kvalitets utstyr der robuste og driftssikre instrumenter er viktig. Kostnadene holdes nede og produktene skal til enhver tid være konkurransedyktige på pris.

Tilbehør

Tilbehørende produkter til dine Trimble og Spectra produkt. God service og support er nødvendig for at du skal ha en effektiv arbeidsdag. Derfor har vi et rikt sortiment av reservedeler og tilbehør på lager for rask levering.

Catalyst | SiteVision

Cm-nøyaktig GNSS “on-demand” til din mobile enhet Trimble Catalyst er en revolusjonerende teknologi som forvandler telefonen din til en profesjonell GNSS-mottaker.


SiteVision er et brukervennlig Augmented Reality-system som tar 3D-modellen med ut fra kontoret og viser den i felt med nøyaktig plassering og størrelse.

Autorisert Trimble og Spectra leverandør i Norge

Norgeodesi er leverandør av Trimble GPS/GNSS, Totalstasjoner, Mobil GIS, 3D laserskannere, 4D Monitorering, Fotogrammetri og øvrig programvare og teknologi innen geodesi/GIS. Vi er også Master dealer for Spectra Precision lasere og den nye landmålingsporteføljen med GPS/GNSS og totalstasjoner, samt SECO tilbehør til oppmåling. Alle er divisjoner eller selskaper i Trimble.

Norgeodesi ivaretar salg, service, support og opplæring på disse produktene i Norge. Vi har en sunn økonomi som sikrer at vi vil være en betydelig aktør i markedet i
fremtiden.

Trimble er verdens ledende produsent av posisjoneringsutstyr, og er teknologisk
markedsledende. Trimble ble etablert i 1978 og innehar over 1800 patenter. Trimble
produserer robust posisjoneringsutstyr til bruk i mange forskjellige markedsområder.