Skip to content

Unikt tilbud på GPS/GNSS og kombilaserpakke!

Kombinert tilbud  på Spectra laser og Trimble antenne!

Vi har laget en pakke for deg som jobber i åpen grøft!  Perfekt for å legge og måle kabler i henhold til ledningsforskriften.

UL633N er en universallaser som kan brukes som både tofallslaser og grøftelaser. Det er vår mest populære laser, da den kan brukes som plan, tofall, grøftelaser, kombi, rør og interiørlaser. Laseren har +/- 25% fall i X, Y og Z aksene. Kommer i koffert med lader, fjernkontroll, spotfinder og HL760 lasermottaker. Går også an å bytte ut laser mot andre modeller hvis det er ønskelig.

Catalyst DA2 er veldig lett, enkel å ta i bruk, og har samme ProPoint teknologi som i vår toppmodell Trimble R12i. Koble den opp mot nettbrett eller mobil via Bluetooth. Kan brukes med innmålingsprogrammet Trimble Access, Trimble Penmap eller 3. parts programvare. Leveres med karbonstang, powerbank, bæreveske, og holder til mobil/nettbrett.

Nøyaktigheten til Catalyst DA2 er abonnementsbassert og vil komme i tillegg. Her kan du velge mellom 1cm, 10cm, 30cm eller 60cm nøyaktighet, og om du vil ha timespakke, måned eller årsabonnement. VRS Now/Kartverkets posisjons korreksjoner er inkludert i abonnementet. Ønsker du målebok eller innmålingsprogramvare fra oss kommer dette og i tillegg.

Du kan ha flere antenner som deler på det samme abonnementet så lenge de ikke er i bruk samtidig. Så her kan man ha en Catalyst DA2 i hver sin bil eller gravemaskin og hoppe ut og måle når lisensen er ledig.

Laser og GPS/GNSS kan også kjøpes separat, eller ut fra andre ønsker.

Kampanjen varer til 17. november. Kontakt oss på salg@norgeodesi.no for tilbud og demo!

Pris fra kr 48.589,- + mva.