Skip to content

Unikt tilbud på GPS/GNSS og laserpakke!

Kombinert tilbud  på Spectra laser og Trimble antenne!

Vi har laget en pakke for deg som skal måle inn eller sette ut noen enkle punkt og linjer!

Perfekt for å legge og måle kabler i henhold til ledningsforskriften, eller enkelt sette ut og måle inn kantsteinlinje.

GL1425C er en tofallslaser som kommer med det siste innen Bluetooth® teknologi og kan koble til både Android og iOS. Last ned Spectra Precision Laser Remote App og bruk mobilen som fjernkontroll på opptil 50 m. Enkelt og greit. Laseren har +/- 15% i X og Y- retning og har rotasjonshastighet på 300, 600 og 900 RPM, noe som betyr høyere nøyaktighet og større mulighet for bruk til maskinstyring.

Catalyst DA2 er veldig lett, enkel å ta i bruk, og har samme ProPoint teknologi som i vår toppmodell Trimble R12i. Koble den opp mot nettbrett eller mobil via Bluetooth®. Kan brukes med innmålingsprogrammet Trimble Access, Trimble Penmap eller 3. parts programvare. Leveres med karbonstang, powerbank, bæreveske, og holder til mobil/nettbrett.

Nøyaktigheten til Catalyst DA2 er abonnementsbassert og vil komme i tillegg. Her kan du velge mellom 1cm, 10cm, 30cm eller 60cm nøyaktighet, og om du vil ha timespakke, måned eller årsabonnement. VRS Now/Kartverkets posisjons korreksjoner er inkludert i abonnementet. Ønsker du målebok eller innmålingsprogramvare fra oss kommer dette og i tillegg.

Du kan ha flere antenner som deler på det samme abonnementet så lenge de ikke er i bruk samtidig. Så her kan man ha en Catalyst DA2 i hver sin bil eller gravemaskin og hoppe ut og måle når lisensen er ledig.

Laser og GPS/GNSS kan også kjøpes separat, eller ut fra andre ønsker.

Kampanjen varer til og med 31. mai. Kontakt oss på salg@norgeodesi.no eller ring 902 17 388 for tilbud og demo!

Pris fra kr 41.990,- + mva.